Email marketing uitbesteden

Je e-mail lijst is goud waard. Sterke e-mail campagnes zorgen niet alleen voor meer omzet, maar het is ook de perfecte manier om relaties met (potentiële) klanten aan te gaan, je merk keihard neer te zetten hoe jij dat wilt en – last but not least – mensen door je funnel begeleiden. En dat met slechts één druk op de knop. we zeggen: we gaan aan de slag!

Waarom je email marketing uitbesteden?

Mogelijk ben je zelf al een tijd zelf met je e-mail marketing bezig. Of die ene collega die je altijd vraagt of je mee kunt kijken (zucht). Maar de realiteit zal toch zijn dat die nieuwsbrief er weer om vrijdag 5 uur nog snel uit wordt gestuurd.. Of dat je vast zit in de sleur die dezelfde nieuwsbrief kéér op kéér maken heet. Je creativiteit erin is ver te zoeken. Met als gevolg dat je vaste lezers vaker unsubscriben dan aanmelden.

Je proeft het al. Je e-mail marketing uitbesteden is waarschijnlijk een goede keuze ?

Want ervaren (freelance) e-mail marketeers weten wat werkt, hoe je je doelgroep betrokken houdt, hebben kennis van HTML om je nieuwsbrief écht WOW te maken. En zorgen ervoor dat je doel (sales, overtuigen, informeren) echt behaald gaat worden. Ohja, en altijd op het juiste moment je e-mail verzonden!

Wat een email specialist voor je kan doen

Het inschakelen van een allround email marketeer met e-mail specialisatie biedt méér dan alleen het versturen van een nieuwsbrief. Je plukt de vruchten van een allround strategie en leert ook hoe je marketing automation kunt inzetten. Van het laagste niveau tot het allerhoogste. Even op een rijtje:

 • Een mooie – technisch goede – email template maken
 • Je lijsten goed inrichten, bijv. voor segmentatie
 • Aanmeldproces inrichten en verbeteren
 • Automatische flows inrichten
 • Converterende nieuwsbrieven maken en sturen
 • Data analyseren ter verbetering

Email Marketing aanpak

Allereerst is het belangrijk om na te gaan of we de juiste tooling in handen hebben. Heb je al een e-mail marketing software pakket? Dan checkt het team voor je of deze voldoende body en groeimogelijkheden heeft. Heb je er nog geen? Dan gaan we samen bepalen welk e-mailmarketing pakket voor jou werkt.

Email Marketing pakketten

Een selectie van de Email Marketing pakketten en tools waar we regelmatig mee werken en alle ins en outs van ken:

 • MailChimp – De bekendste starter in email marketing land.
 • ActiveCampaign – Dé tool voor schaalbare en slimme Email Automation
 • Get Response – Email Automation, Landingpages & Webinars (info)
 • Mailerlite – Email marketing voor een mooie prijs (info)
 • DRIP – Ecommerce Marketing Automation voor met name online producten.
 • SendinBlue – Email Marketing en Automation met sterke prijs/kwaliteit.

Freelance email marketeers

Bekijk hier onze Freelance Email Marketeers

Wie hebben wij reeds geholpen met email marketing?

De volgende organisaties hebben hun email marketing al eerder bij onze crewleden belegd:


Kosten van email marketing uitbesteden

Het is goed mogelijk dat je een offerte opvraagt bij een online marketing bureau, en dat je dan een behoorlijk bedrag ziet staan. Wij bij FreelanceCrew geloven echter in eerlijke tarieven. Niet duur, maar ook niet goedkoop (want dat is vaak duurkoop). Bij ons betaal je voor de kwaliteit van het werk, en niet voor een mooi pand of dure accountmanagers. Wel zo fijn!

Overtuigd? Stuur dan gewoon een berichtje. Is namelijk altijd vrijblijvend en we laten je graag weten of onze crewleden jou kunnen helpen.

Ja, ik wil Email Marketing »

Over FreelanceCrew

Dé plek voor jouw online marketing bemanning. Plaats je opdracht en onze experts helpen jou om de wind weer in de zeilen krijgen!

Growth hacks & tips

Onze crewleden delen graag 1x per maand de beste growth hacks met jou:

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jouw succes met onze crew

FreelanceCrew is dé plek om jouw online marketing bemanning samen te stellen. Of dit nu 1 expertise is of een hele kajuit vol: wij zijn er om jouw uitdagingen aan te nemen. Gelukkig spreken onze klanten voor zich! Onze crewleden staan voor je klaar. Plaats je opdracht en wij zorgen dat je zo snel mogelijk de juiste specialist aan boord hebt.

Overtuigd?Neem de touwtjes in handen en plaats je online marketing opdracht.