FreelanceSEA / Google Ads specialist

Adverteren via zoekmachines is een gemakkelijke en snelle manier om jouw bedrijf of product betaald naar voren te laten komen op het web. Binnen afzienbare tijd kunnen campagnes opgezet worden om relevante bezoekers op jouw website te krijgen of jouw bedrijf/product te promoten. Klinkt goed toch?

Hoe zet jeGoogle Ads adverteren slim in?

Een van de problemen in de markt van digital marketing is het onzorgvuldig opzetten of daarna niet goed onderhouden van campagnes. De assumptie om snel geld te verdienen door een campagne op te zetten en daarna te vergeten wordt nog té vaak gemaakt. De crewleden van FreelanceCrew doen dat anders. Wij gaan voor een onderbouwde inrichting en vervolgens een structurele optimalisatie gericht op lagere conversiekosten of een hogere ROI. Ook de combinatie met SEO en Conversie zijn wij als essentieel.

Waarvoor zet jeSEA / Google Ads in?

Online Adverteren via SEA staat vooral bekend om Google Ads (voorheen Adwords). Dit zijn de betaalde advertenties die in verschijnen in zoekmachine resultaten. Maar adverteren via zoekmachines biedt meer. In principe zijn er enkele mogelijkheden:

 • Branding

  Promoot jouw bedrijf, dienst of product waar jouw doelgroep zich op het internet bevindt. Via het Google Display Netwerk plaatsen we converterende banners en via Youtube kunnen productvideo`s of brandend videomateriaal gepromoot worden.

 • Lokale bekendheid

  Er zijn maar weinig bedrijven die in heel Nederland (of de wereld) opereren. Adverteer daar waar het voor jouw bedrijf het meest relevant is. Door lokaal vindbaar te zijn, vind je mogelijk de beste klanten voor jouw product of dienst!

 • Leadgeneratie

  Laat geïnteresseerde leads jouw website bezoeken. Door te richten op problemen van klanten via Google Ads, maken deze kennis met jouw bedrijf en jouw oplossingen. Hierbij spelen goede landingspagina’s & conversie optimalisatie tevens een grote rol.

 • Product sales

  Direct je producten onder de aandacht brengen en je digitale etalage opengooien? Door strakke advertenties in Google Ads op te zetten of Google Shopping in te zetten bereik jij personen die actief online shoppen.

Weer je al wat je nodig hebt en zoek je alleen nog de juiste Google Ads specialist of freelancer? Wacht dan niet langer en plaats je opdracht. Wij helpen je graag verder om de juiste keuzes te maken of direct de beste match voor jouw vraagstuk te vinden.

Een goedeGoogle Ads of SEA campagne opzetten?

Wil jij echt het verschil maken op gebied van SEA? En ook verder denken over de impact op jouw online bedrijfsvoering en business? Want wat als het echt hard loopt: hoe ga je intern dan al die leads oppakken of kun je jouw magazijn wel uitbreiden?
En wat zijn nu precies de kosten die je maximaal voor een lead of verkoop mag uitgeven? Zonder doel weet je niet waar je naartoe gaat. Onze crewleden helpen jou om de juiste beslissingen te maken.

Klinkt dit als jouw ideale vaarroute? Dan is een strategische aanpak wat jij zoekt!

FreelanceSEA Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance SEA specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Google Ads Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

 • Kwaliteit > kwantiteit

  We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

 • Transparantie

  Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

 • Zeewaardig

  Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kostSEA / Google Ads inzetten?

Dit is van veel verschillende zaken afhankelijk. Naast het inhuren van een specialist bepaal je ook een budget voor je advertenties. Wij helpen hier graag in mee uiteraard. Over de tarieven voor het inhuren van een specialist: je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze SEA Freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om Google Ads inrichten en goed presterende SEA campagnes te draaien:

Helaas hebben we momenteel geen freelancers beschikbaar

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om je Google Ads nu eens écht lekker op te zetten en je doelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!