FreelanceCrewExpertises

Eigenlijk is er niets dat onze crew niet aankan (oké op gebied van online marketing dan). Bekijk met welke expertises we jouw bemanning kunnen aanvullen:

Kennis & Expertisesvia gespecialiseerde Freelancers

Wij geloven dat een online marketeer niet alles kan. Natuurlijk heb je steengoede marketeers die véél kunnen, maar het komt zelden voor dat iemand zowel overal goed in is én het echt leuk vindt. Daarom beslissen onze crewleden voor ze het ruime sop kiezen bij welke expertises hun hart écht ligt. Zo krijg jij namelijk een bemanning aan boord die wél de 7 zeeën kan bevaren.

Online MarketingExpertises & Vakkenis

Van alle markten thuis. Dat is onze belofte bij FreelanceCrew. Ieder crewlid heeft minimaal 2 expertises in huis en is daar écht goed in. Doordat we onze krachten bundelen hebben we altijd aan boord wat jij zoekt:

SEO

SEO

Copywriting-en-content

Copywriting en content

YouTube-Marketing

YouTube Marketing

Google-Ads

SEA Google Ads

Social-media-Advertenties

Social media Adverteren

Social-Media-marketing-(organisch)

Social Media marketing

Email-marketing

Email marketing

Marketing-Automation

Marketing Automation

Data-en-Analytics

Data en Analytics

UX-en-UI

UX en UI

Conversie-optimalisatie

Conversie optimalisatie

Landingspagina’s

Landingspagina’s

WordPress-Websites

WordPress Websites

Projectmanagement

Projectmanagement

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

 • Kwaliteit boven kwantiteit

  We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn handpicked specialisten, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

 • Transparantie

  Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijk maken waar we voor staan. Onze crewleden betalen een paar florijnen om bij jou mee te mogen werken en voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

 • Online werkplaats

  Digitaal is ons domein, en daarom werken we ook graag online. Waarom? Online is efficiënter biedt meer vrijheid. Wil je toch iemand naast je in de stuurhut? Dan zul je zelf even moeten overleggen.

 • Zeewaardig

  Onze crewmen & women zijn getoetst op hun skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Dus zoek jij een nieuwe online marketing stuurman, matroos of koksjongen? Dan zit je goed bij FreelanceCrew!