FreelanceSEO Specialisten

Zoekmachine optimalisatie met zeewaardige freelancers!

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het nederlands Zoekmachine Optimalisatie genoemd. Bij deze tak van sport in de online marketing zorg je voor duurzame "organische" groei, doordat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google en Bing.

Meer zichtbaarheidvia een slimme seo strategie met freelancers

"Wij garanderen jou de nummer 1 positie in Google". Een belofte die SEO “specialisten” jou graag beloven. Maar SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is veel meer dan dat. Je wilt namelijk structureel meer verkeer naar je website, en dan óók nog de juiste doelgroep die converteert en jouw diensten afneemt of producten koopt.

SEO is een middel om strategisch en duurzaam gevonden te worden door je doelgroep. Een slimme strategische kijk op SEO is daarom zeer belangrijk. En daar zijn onze zeewaardige freelancers nou precies goed in!

De pijlers van SEO

Zoekmachine optimalisatie bestaat al een hele tijd. De eerdere methodes van zoveel mogelijk “keywords” in een tekst stoppen om hoog te scoren worden tegenwoordig flink door zoekmachines afgestraft. Het is belangrijk om te optimaliseren met een balans tussen de verschillende “pijlers”.

Bij het optimaliseren komen 3 verschillende onderdelen aan bod: Techniek, Content en Linkbuilding.

SEO Techniek

Dit belangrijke onderdeel richt zich voornamelijk op de juiste codering van je website, de Core Web Vitals (waaronder snelheid), de toegankelijkheid en de structuur + een logische opbouw van je site.

Content

Dit is de daadwerkelijke geschreven tekst. Het is belangrijk om dynamische, relevante en interessante content aan te bieden. De term Content is King heeft zeker een kern van waarheid.

Autoriteit

Dit is het verwijzen van en naar jouw website(pagina`s). Je kunt het vergelijken met wetenschappelijke artikelen: hoe meer mensen jouw aanhalen en hoe vaker jij goede werken citeert, hoe belangrijker je bent!

Over het algemeen is de optimale mix tussen deze drie actoren de succesfactor van je SEO. Alleen, iedere stap heeft zijn eigen lijst aan optimalisatiepunten, die op zichzelf weer tijd en energie kosten. Slimme keuzes maken in waar je begint met optimaliseren is belangrijk. Dát bepaalt het verschil tussen een goede en matige freelance SEO marketeer.

Hoe pak jezoekmachine optimalisatie aan?

Of je nu ZZP'er bent of als MKB met SEO wilt starten: je wilt je website verbeteren voor jouw potentiële klanten en hun probleem oplossen. Start met brainstormen over klantvragen en een zoekwoordenanalyse van de juiste termen wijst o.a. uit waar jouw klant op zoekt. Door krachtige content te schrijven weet deze jou te vinden. En door het technisch verbeteren van je website en het verzamelen van relevante links weten zoekmachines dat jouw website óf kanaal voorrang verdient.

Website SEO

Over het algemeen wordt voor SEO vaak gedacht aan het verkeer richting je website, via zoekmachines. Die zoekmachines zijn over het algemeen Google (95-98%) en BING + netwerk (2-5%). Op dit vlak helpen onze freelancers om jouw website gebruiksvriendelijk en SEO proof in te richten en de juiste content op de juiste plek te tonen.

Video SEO

Ben jij naast je website (of zelfs compleet) bezit met je organische vindbaarheid op videoplatformen zoals YouTube? Ook daar kunnen onze crewleden helpen met expertise om je kanaal meer zichtbaar te maken en zo meer bezoekers naar je YouTube kanaal te halen, en daarmee naar jouw website/bedrijf. Lees meer over YouTube / Video SEO.

FreelanceSEO Specialisten

Wil je echt het verschil maken op gebied van SEO / zoekmachine optimalisatie? Of over hoe je écht online kunt groeien en de extra traffic converteert in leads, en die weer in klanten?

Onze zeewaardige crewleden helpen je graag verder met de volgende stap. Onze ervaren seo freelancers hebben jarenlang ervaring met SEO groei campagnes en zorgen dat jouw website gaat scoren. Daarnaast worden zij ook jouw favoriete collega.

Ook groeien met een Freelance SEO Specialist? Dan is het slim om gewoon eens je opdracht te plaatsen op te nemen.

Testtekstje over project of bedrijf.

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

  • Kwaliteit > kwantiteit

    We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

  • Transparantie

    Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

  • Zeewaardig

    Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kost SEO?

Dat is een lastige vraag, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om je SEO als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Weten welke SEO investering rendabel is?

Vul dan de groeicalculator in. Dan maken we zichtbaar hoeveel je online kunt groeien, wat je verwachte extra inkomsten zijn (en dus je investeringsbudget).

Onze SEO freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om SEO / zoekmachine optimalisatie. Bekijk de profielen óf plaats direct je opdracht. Wij doen namelijk de matchmaking. Zo heb jij er geen omkijken naar!

atta amin

Atta Amin

deborah schoonen

Deborah Schoonen

pieter de wit - Contentschrijver

Pieter de Wit

Etienne van de Boel

Etienne van de Boel

Gedegen adviesvan een ervaren SEO Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige SEO bemanning helpt je graag verder om je orgnaische doelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!