FreelanceEmail Marketing

Email marketing is zó veel meer dan het versturen van nieuwsbrieven. Met email marketing kun je de band tussen jouw bedrijf of organisatie echt versterken. Onze zeewaardige Email Marketing Experts helpen je graag verder!

Hoe zet jeEmail Marketing slim in?

Email Marketing: simpel een nieuwsbrief sturen of hét middel om jouw doelgroep te betrekken bij jouw bedrijf of organisatie? Wij denken het laatste!

Onze freelancers met een passie voor Email Marketing Automation hebben zich o.a. gespecialiseerd in verschillende e-mail marketing technieken en methodieken. Daarnaast hebben zij ervaring met Conversie, Copywriting en Leadgeneratie die het plaatje compleet maken. Onze crewleden helpen je graag verder om samen met e-mail meer groei te realiseren.

Daarnaast werken wij via de inbound marketing formule. Dit betekent dat we niet alleen met e-mail marketing aan de slag gaan, maar ook nadenken over het grote plaatje. Je website – maar ook je bedrijf als geheel – gaat online ingezet worden als marketing machine. Daarnaast zetten we e-mail marketing ook in als tool om de marketingfunnel te faciliteren. Of dit nu het opbouwen richting een verkoop is, of het creëren van fans en ambassadeurs.

De juiste aanpakvoor Email Marketing

Allereerst is het belangrijk om na te gaan of we de juiste tooling in handen hebben. Heb je al een e-mail marketing software pakket? Dan check ik voor je of deze voldoende body en groeimogelijkheden heeft. Heb je er nog geen? Dan gaan we samen bepalen welk emailmarketing pakket voor jou werkt.

Daarnaast bepalen we de juiste strategie om met je e-mailmarketing aan de slag te gaan. Dit is afhankelijk van jouw situatie. Maar denk bijvoorbeeld aan de volgende actiepunten:

 • Is je email template technisch geschikt?
 • Heb je al een doelgroep bestand of moet deze opgebouwd worden?
 • Is er een continue stroom aan nieuwe leads?
 • Kunnen we zaken verder automatiseren?
 • Welke boodschap brengen we voor optimaal resultaat?
 • Brengt je email template de boodschap over?

Het proces van email marketing is dus geen kleine stap. We gaan ons niet bezig houden met micro-management, zoals het maken van een mooie nieuwsbrief. We gaan wel aan de slag met email marketing voor jou te laten werken. Dat is onze belofte en tevens bijdrage als freelance email marketeers.

De besteEmail Marketing tools

Een selectie van de Email Marketing tools waar wij regelmatig mee werken en jou kan helpen:

 • MailChimp – De bekendste starter in email marketing land.
 • ActiveCampaign – Dé tool voor schaalbare en slimme Email Automation
 • Get Response – Email Automation, Landingpages & Webinars
 • Mailerlite – Email marketing voor een mooie prijs (info)
 • DRIP – Ecommerce Marketing Automation voor met name online producten.
 • SendinBlue – Email Marketing en Automation met sterke prijs/kwaliteit.
 • Sharpspring – Marketing Automation & CRM Software

FreelanceEmail Marketing Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance email marketing specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Email Marketing Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers-Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

 • Kwaliteit > kwantiteit

  We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

 • Transparantie

  Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

 • Zeewaardig

  Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kostEmail Marketing?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Email Marketing Freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om Email Marketing.

atta amin

Atta Amin

margot-gommers

Margot Gommers

Etienne van de Boel

Etienne van de Boel

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om jouw marketingdoelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!