Privacybeleid

Het team en de website van FreelanceCrew respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en zorgt er voor dat de (persoonlijke) informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de (persoons)gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet volgens de AVG wetgeving stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Je persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor onze diensten en/of producten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

Voor het verwerken van de gegevens die via de formulieren worden ingevuld, worden de persoonsgegevens doorgestuurd naar onze contactafdeling én beveiligd opgeslagen in het CMS. Indien de persoonsgegevens niet worden verstrekt, kan er geen contact opgenomen worden of – in het geval van een email-inschrijving – jou informeren over onze activiteiten, diensten en/of producten.

Indien je een contact-/offerte-, sollicitatie- of email-inschrijvingsformulier op onze website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als – naar de aard van het formulier of de inhoud van de e-mail – nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Etiennevandeboel.nl hanteert daarbij de volgende bewaartermijnen:

Type gegevensBewaartermijn
ContactformulierMax. 4 jaar
OfferteformulierMax. 4 jaar
SollicitatieformulierMax. 3 jaar
NieuwsbriefinschrijvingMax 2 jaar na uitschrijving van nieuwsbrief. Bij verwijderen van gegevens is direct.
Aanvraag via e-mailMax. 4 jaar
Overige formulierenMax. 4 jaar
KlantgegevensMax. 7 jaar na beëindiging klantrelatie (met inbegrip van de gegevens verzonden via bovenstaande methoden, maar uitsluitend indien er sprake is van een commerciële relatie)

Beveiliging

Alle gegevens die je met FreelanceCrew uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol. Gegevens die je achterlaat door het invullen van een formulier, worden beveiligd opgeslagen in de database van ons CMS (Content Management Systeem). De data wordt opgeslagen in de website en de gebruikte opslagsoftware is conform aan de actuele wetgeving (GDPR Approved & bewerkingsovereenkomst met FreelanceCrew getekend)

Statische gegevens en Google Analytics

FreelanceCrew maakt gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden en om te kunnen analyseren & om advertenties via AdWords te analyseren. De gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website. Ook hebben wij Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens over een beveiligde verbinding gestuurd worden.

Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend. De statistische gegevens worden overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in Europa en de Verenigde Staten volgens de actuele AVG wetgeving.
Je kunt het privacy beleid van Google lezen voor meer informatie. Voor informatie over hoe Google compliant is aan de GDPR over wat Google doet op het gebied van databescherming.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Graag wijzen we je er expliciet op dat deze  statische gegevens door VHBP nooit te herleiden zijn naar jou als persoon of individu. De verzamelde gegevens worden zelf nooit aan derden verstrekt. Bij kwijtraken van persoonsgegevens of een datalek conformeren wij ons aan een opgesteld protocol voor datalekken.

Hotjar

Periodiek zetten wij de tool Hotjar in om te kunnen hoe websitebezoekers onze website gebruiken & welke acties ze ondernemen. Deze gegevens worden volledig geanonimiseerd en zijn niet naar personen te herleiden.

Facebook, LinkedIn en Twitter

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken als Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn en Twitter zelf. Lees de privacyverklaring van Facebook, LinkedIn en Twitter (deze wijzigen regelmatig) om in te zien hoe zij persoonsgegevens gebruiken en verwerken.
Ook worden trackingpixels ingezet, indien akkoord wordt gegaan met marketingcookies, met als doel relevante informatie aan te bieden via Social Media kanalen.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij periodiek geïnteresseerden willen informeren over onze dienstverlening en/of producten + aanverwante zaken. Jouw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere e-mail bevat een link waarmee je jouw persoonsgegevens kunt inzien, wijzigen of kunt afmelden. Het abonneebestand van ons emailsysteem wordt niet aan derden verstrekt.

Profilering

Op basis van gedrag op de website worden d.m.v. cookies en marketinglijsten profielen aangemaakt, zodat we bezoekers op (o.a.) andere sites relevante advertenties kunnen tonen op basis van interesses. Als bezoeker krijg je mogelijk relevante advertenties te zien, aansluitend bij jouw surfgedrag op onze website. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar je persoonsgegevens.

Verwerkersovereenkomst

Met alle organisaties of (particuliere) personen die gegevens van ons verwerken heeft FreelanceCrew een verwerkersovereenkomst getekend. Hierin is o.a. vastgelegd waar de persoonsgegevens voor mogen worden verwerkt en welke veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden en waar de persoonsgegevens worden opgeslagen. Hierin staat bovendien specifiek vermeld dat degenen die de gegevens verwerken, hier vertrouwelijk mee om dienen te gaan en persoonsgegevens niet voor eigen gewin of andere doelen dan in de verwerkersovereenkomst staan, mogen verwerken.

Cookies & browserdata

Deze website maakt gebruik van cookies, ten einde de website te optimaliseren voor gebruikers en bezoekers. Welke cookies wij plaatsen & hoe je jouw voorkeuren kunt wijzigen, vind je hieronder:

Deze website gebruikt cookies die jouw voorkeuren onthouden en het navigeren door de website van www.etiennevandeboel.com te vergemakkelijken. Wij gebruiken cookies om je instellingen en voorkeuren te onthouden. Door middel van cookies kunnen we het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Deze website wordt daarnaast ook gebruikt door derde partijen om cookies te plaatsen, zoals bijvoorbeeld Google Analytics of andere tools.

Surf je verder op deze website, dan gaan accepteert de website dat als toestemming voor het plaatsen en gebruiken van onze cookies en die van derden. Wij bieden altijd de optie om niet-essentiële cookies te weigeren of je op een later moment te ontsluiten hiervan.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die jouw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en via de door je gebruikte browser opslaan op je eigen computer. De informatie die, bijvoorbeeld door middel van cookies, door etiennevandeboel.com en/of derden wordt verzameld kan voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

  • Voor analytische doeleinden: om het gebruik van de etiennevandeboel.com website te analyseren. Voorbeeld: er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaalde webpagina bezoeken, zodat weet welke onderdelen van haar website populair zijn.
  • Voor social media doeleinden: om zo informatie te kunnen delen via social media.
  • Voor promotionele doeleinden: om buiten etiennevandeboel.com om relevante aanbiedingen te doen over diensten van etiennevandeboel.com m.v. gepersonaliseerde reclame of je te herinneren aan belangrijke momenten of diensten wanneer dit mogelijk interessant is.
  • Voor personalisatie doeleinden: om bezoekers te voorzien van informatie die relevant is. Wij proberen onze site zo goed mogelijk bij de voorkeuren aan te laten sluiten.

Als je de cookies uitschakelt kan het gebeuren dat de beleving van de website tegenvalt.

Welke cookies worden gebruikt?

Zie hieronder een lijst met de cookies die wij gebruiken, welke gegevens ze verzamelen en hoe lang ze worden gebruikt. Op dit moment worden alle functionele & analytische cookies maximaal 26 maanden opgeslagen, tenzij anders vermeld.

CookieTypeDuurOmschrijving
Google AnalyticsStatistiekenSessieGebruikt gegevens om naar Google Analytics te verzenden over
het apparaatgebruik en het gedrag van de bezoeker. Traceert de
bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.
ActiveCampaignMarketing2 jaarPixel van activecampaign om gedrag op de website bij te houden en statistieken te leveren aan de software met als doel targeting.
Cookie InfoVoorkeuren3 maandenDe voorkeuren van je cookieinstellingen worden onthouden, om zo niet steeds opnieuw de cookiemelding te hoeven tonen.
LeadinfoMarketing2 jaarSoftware die algemene kenmerken herkent, zoals IP adres en dit koppelt aan bedrijfsinformatie.

Weigeren en verwijderen van cookies

De eerste keer dat je op de website van landt, wordt je gevraagd of je cookies wilt accepteren met de melding dat wij (noodzakelijke, statistische & marketing cookies) gebruiken en dat je bij gebruik van de website akkoord gaat. Indien je geen respons geeft worden cookies toch geplaatst, tenzij jij jezelf voor afmeldt.

Indien je toch wilt uitschrijven voor (niet noodzakelijke) cookies dan lees je hieronder hoe dit te doen:

  1. Desktop: ga met de muis naar de linkeronderkant van het scherm op de Privacy / Cookie pagina.
  2. Klik linksonder op de kleine pop-up met de benaming “Cookie Policy”
  3. De cookiemelding verschijnt onderaan het scherm.
  4. Klik op “alleen functioneel” helemaal rechts van de cookiemelding.
  5. Je cookievoorkeuren zijn gewijzigd / opgeslagen.
  6. Eventueel kun je de (eerdere) cookies uit de browser verwijderen. Wil je deze verwijderen via de gebruikte browser; dan lees je hier hoe je dat doet.

Wijzigingen voorbehouden Cookiebeleid

FreelanceCrew behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de cookies. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden aan deze geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van de geldende Cookieverklaring op de hoogte bent.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien je een relatie met FreelanceCrew hebt, heb je na schriftelijk of telefonisch verzoek de mogelijkheid jouw persoonlijke gegevens in te zien. Hierbij volgen wij een procedure, zoals beschreven in het protocol meldplicht datalekken, om de echtheid van de aanvragen van de persoonsgegevens te waarborgen.

Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk of telefonisch verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Je behoudt het recht om vanuit FreelanceCrew binnen 30 dagen een schriftelijke of telefonische reactie te ontvangen, in overeenstemming met de AVG wetgeving. Verder heb je het recht om je gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens kan krijgen en gebruiken.
De gegeven toestemming voor cookies kun je zelf aanpassen, zoals te lezen is in ons cookiebeleid. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer je niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij dit adres:

FreelanceCrew
t.a.v. Etienne van de Boel
Adres:
Gasthuisvelden 11
4811VX

Of mail naar hallo@freelancecrew.nl

Indien je het niet eens bent over hoe wij persoonsgegevens verwerken en je hebt reeds hierover contact opgenomen met een contactpersoon van FreelanceCrew, dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:
Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Aanpassen privacybeleid

FreelanceCrew behoudt het recht om dit privacybeleid aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Deze privacy statement is het laatst gewijzigd op 22-05-2022 & betreft versie 1.0

Over FreelanceCrew

Dé plek voor jouw online marketing bemanning. Plaats je opdracht en onze experts helpen jou om de wind weer in de zeilen krijgen!

Growth hacks & tips

Onze crewleden delen graag 1x per maand de beste growth hacks met jou:

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jouw succes met onze crew

FreelanceCrew is dé plek om jouw online marketing bemanning samen te stellen. Of dit nu 1 expertise is of een hele kajuit vol: wij zijn er om jouw uitdagingen aan te nemen. Gelukkig spreken onze klanten voor zich! Onze crewleden staan voor je klaar. Plaats je opdracht en wij zorgen dat je zo snel mogelijk de juiste specialist aan boord hebt.

Overtuigd? Neem de touwtjes in handen en plaats je online marketing opdracht.