FreelanceCrewVoor Freelancers

Goed dat je freelancer wilt worden bij FreelanceCrew!
Je vindt hier meer uitleg over de werking, wat je kunt verwachten én wat we van jou verwachten als aangesloten freelancer.

UitlegFreelanceCrew platform

FreelanceCrew zorgt voor een persoonlijke uitstraling in het soms saaie online marketing landschap. De mens achter de freelancer staat centraal, en klanten kunnen FreelanceCrew zien als een specialistisch netwerk, maar met de voordelen van een platform. Kleinschalig, specialistisch en waar de voorselectie al is gemaakt.

Voor jou als freelancer moet het een prettiger platform zijn dan de alternatieven (upwork, feelancer.nl, etc.).
Daarom is er ook een max aan freelancers die we kunnen aansluiten bij FreelanceCrew.

De focus ligt op online marketing en afgeleide diensten. In principe alle kennis om een online business te bouwen!

Waaromaanmelden als freelancer?

Waarom zou je als creatieve online marketing freelancer aanmonsteren? Nou, omdat FreelanceCrew een basis biedt voor jou om opdrachten te verkrijgen! Wij nemen het volgende voor je uit handen:

 • Wij doen uiteraard de (Online) marketing
 • Wij filteren de klantaanvragen op kwaliteit en budget
 • Wij bevelen jou als freelancer aan. Je hoeft jezelf dus veel minder te verkopen
 • Wij doen het eerste contact met de klant, zo blijven alleen warme prospects over!

Het team van FreelanceCrew checkt bij welke freelancer de klant het beste past. Jij ontvangt dan een aanbod om een offerte uit te brengen bij deze klant. Aansluiten is uiteraard geheel vrijblijvend. Je mag altijd een klant/opdracht weigeren.

Testtekstje over project of bedrijf.

Werking opdrachtenvoor online marketing freelancers

Als freelancer betaal je een klein bedrag per opdracht waarmee je gematcht bent én waarvoor je een offerte wilt uitbrengen. Het systeem zorgt dat jij de enige freelancer bent op jouw expertises die een offerte uitbrengt. Je hebt dus geen concurrentie.
Wij brengen ook in kaart wat het budget van de aanvrager is en wat deze zoekt in een freelancer. Zo weet je waar je aan toe bent!

 • Persoonlijke branding

  Je bent als freelancer zelf verantwoordelijk voor je offerte en projecten. We vinden het belangrijk dat je ook aan je eigen brand kunt werken, dus alles loopt uit je eigen naam!

   

 • Persoonlijk profiel

  Je krijgt op onze website een profiel. De content kun je zelf aanvullen en wijzigen, net zoals je expertises mochten deze tussentijds veranderen of aangevuld worden. Ook eventuele reviews worden hier getoond.

 • Managementtool

  We gebruiken een managementtool voor alle klantaanvagen. Denk aan offertes uitbrengen, of taken en opdrachten bijhouden. Uiteraard mag je hier als freelancer ook gebruik van maken.

Aanmelden alsFreelancer

Ben je enthousiast? Meld je hieronder aan. Je ontvangt ook een brochure met een specifieke informatie. Deze kun je rustig doorlezen. Een teamlid van FreelanceCrew zal daarna contact met je opnemen voor verdere vragen en toelichting.

 • Een paar zaken om rekening mee te houden:
 • Er vindt een toetsing / screening plaats van je kennis (opdracht + video intake).
 • We accepteren leden die >6 maanden freelancer zijn
 • We vragen 2+ jaar inhoudelijke ervaring op jouw vakgebied

Voldoe je aan de criteria? Wacht niet langer en meld je aan:

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.