Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Mogelijk hebben we de antwoorden al voor je gegeven in onze meest gestelde vragen. Denk aan hoe het samenwerken met een freelancer precies in zijn werk gaat, welk type ondernemers en bedrijven wij bijstaan en wat een online marketing freelancer kost.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op!

Bekijk de veelgestelde vragen aan FreelanceCrew

Wie kunnen wij precies helpen?

Wij helpen ervaren zzp'ers en mkb-bedrijven met alle variaties op gebied van online marketing. Onze expertises en tarieven zijn gemiddeld in de markt, dus wij zijn een uitstekende keuze voor veel bedrijven!

Om je een beeld te geven kun je ook ons gemiddelde tarieven inzien. Zo heb je een beeld van of we bij je passen.

Daarnaast krijg je via ons áltijd een zeewaardige freelancer, of zelfs meerdere, voor je project. Dus het succes is gegarandeerd!

Waarom freelancer(s), in plaats van een online marketing bureau?

Het is natuurlijk prima als een bureau voor jouw bedrijf online groei realiseert. Maar heb je weleens nagedacht over wat je precies inkoopt bij een bureau? Koop je bij een bureau kennis, capaciteit of beide in? Er zijn ontzettend goede bureaus die een verlengstuk van je eigen marketing zijn: ze hebben expertise, creativiteit en bijv. teamdenken waar je dit zelf mist.

Maar er zijn ook partijen waar je gewoon een product of uurtjes afneemt, tegen een veel hoger tarief dan dat een medewerker in dienst dit kan uitvoeren. En als je dan achteraf hoort dat een stagiaire het werk uitvoert...? Oei..

Bedenk daarom goed wat je precies zoekt: iemand die jou versterkt en online business creëert of een urenfabriek. En als laatste zijn zaken als betrokkenheid, ondernemers-spirit en efficiëntie belangrijke zaken. En vergeet je rendement niet: leveren de investeringen in een bureau of freelancer jouw bedrijf voldoende resultaten op?

Lees meer redenen waarom een freelancer mogelijk een betere match is.

Werken jullie online of op locatie?

Dat is helemaal aan de freelancer zelf. Onze crewmembers zijn over het algemeen niet locatie-gebonden. Ze zwerven immers de zeven zeeën af en bieden hun talenten aan vanaf iedere locatie.

Maar heb je een goede klik met een freelancer én gaat het om een grote opdracht van minstens 1 dag per week. Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat op locatie soms gewenst is.

Dus: ga uit van een online samenwerking, met de vrijheid van de freelancer die bepaalt of op locatie werken een optie is.

Hoe werkt het aanvraagproces?

Heel simpel: dit loopt via ons simpele stappenplan. Jij plaatst je opdracht; en wij beoordelen je opdracht of deze bij de Crew past. Voor jou zitten er uiteraard geen kosten of risico's aan verbonden.

Indien we de opdracht vinden passen, dan matchen we je met de juiste kandidaten en plannen een intake. Dit is een live kennismaking; waarin we je direct helpen en we bepalen of de match standhoudt!

Vervolgens ontvang je van de crewmember een eigen offerte. Ga je daarmee akkoord, dan is het tijd om de schouders eronder te zetten!

Kan ik het ook eerst uitproberen?

Maak je geen zorgen; voordat je offerte ontvangt, zal een crewlid ja altijd al voorzien hebben van advies over jouw situatie. We moeten namelijk eerst inschatten of er een match is en we jou wel echt kunnen helpen.

Hoe kan dat nou beter dan gelijk de zaak grootscheeps aanpakken. Je zult eerst gesprekken voeren met de freelancer die bij je past voordat je een beslissing hoeft te nemen. Wel zo eerlijk en transparant!

Je aanvraag is dus altijd kostenloos! Plaats deze dus direct hier.

Kan ik mij als freelancer aansluiten?

Mogelijk wel! Lees meer over de voorwaarden op onze freelancers pagina en download onze brochure.

We vertellen je meer over de opties en hoe je in aanmerking komt voor een plekje in onze crew.

Advies ontvangenvan een bekwame online marketing crew?

Wil je graag weten of en hoe we samen kunnen groeien? Wij bieden je meer dan bestaande online marketing partijen, en waarschijnlijk ook voor minder. Zo krijg je de wind weer in de zeilen.

  • Persoonlijke betrokkenheid van freelancers;
  • Netwerk van bekwame en zeewaardige experts;
  • Geen omslachtig offerteproces. Wij kiezen jou;
  • Eerlijke, transparante prijzen en uurtarieven;
  • Geen verborgen kosten of abonnementen;
  • Ervaren in online werken én resultaten boeken.