Online MarketingTarieven

We snappen bij FreelanceCrew goed dat je graag duidelijkheid wilt. Ten eerste over welke kwaliteit je binnenhaalt, maar ook welke investering daar dan tegenover staat. Wij gaan voor eerlijke en transparante prijzen. We geven je daarom een kijkje in onze kombuis.

Waar zijn onzetarieven op gebaseerd?

We doen niet aan ingewikkelde berekeningen of aparte constructies waardoor jij de bomen in het bos niet meer ziet. Onze freelancers gaan al een tijdje mee en weten wanten van hun aanpak én welke vergoeding daarvoor geschikt is. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijke online marketing tarieven en hoe je deze vergelijkt. Het meest eerlijk is door een budget af te spreken op basis van uurtarieven. En wij zorgen ervoor dat we een eerlijk en gematigd uurtarief bieden. Win-win!

De tarievenvan FreelanceCrew

Je vindt hieronder een paar voorbeelden van tarieven per maand die passen bij verschillende type opdrachten. Onze crewleden stemmen dit uiteraard af op jouw wensen en benodigdheden.

 • Enkele expertise

  Vanaf €599

  Heb je behoefte aan slechts een enkele expertise en 1 specialist. Start dan met de basis.

 • Meerdere expertises

  Vanaf €1099

  Wil je graag meer expertises of zelfs specialisten bundelen? Wij groeien met je mee.

 • Strategie & Expertises

  Vanaf €1799

  Wil je een complete marketingcrew inclusief strategisch fundament? Kom maar op!

Ben je overtuigd van onze kennis, kunde én eerlijke tarieven? Plaats dan direct je opdracht! Dan weet je snel waar je aan toe bent en hoe we gaan groeien:

online marketing freelancer

Voor FreelancersBen jij een online marketing freelancer?

Ben jij een ervaren specialist en vind je het tijd voor wat avontuur? Mis de boot niet en meld je aan om crewmember te worden. Lees meer over hoe jij kunt aanmonsteren bij de leukste online marketing crew van Nederland.

Advies ontvangenvan een bekwame online marketing crew?

Wil je graag weten of en hoe we samen kunnen groeien? Wij bieden je meer dan bestaande online marketing partijen, en waarschijnlijk ook voor minder. Zo krijg je de wind weer in de zeilen.

 • Persoonlijke betrokkenheid van freelancers;
 • Netwerk van bekwame en zeewaardige experts;
 • Geen omslachtig offerteproces. Wij kiezen jou;
 • Eerlijke, transparante prijzen en uurtarieven;
 • Geen verborgen kosten of abonnementen;
 • Ervaren in online werken én resultaten boeken.