FreelanceConversie optimalisatie

Je bent helaas nooit klaar met sleutelen. Al heb je nog zoveel traffic, samen hebben we doelen te behalen. Door middel van gebruikersanalyses, UX desings en conversie hacks laten we online bezoekers daadwerkelijk iets doen.

Hoe zet jeConversie optimalisatie slim in?

Heb je al gewerkt aan je online marketing, maar de resultaten blijven achter? Veel verkeer op je website maar geen concrete aanvragen? Onze freelance conversie specialisten kijken samen met jou hoe je website kwalitatief verbeterd kan worden voor bezoekers. Dit gebeurt door een mix van (A/B) testen, funnels analyseren en aanpassen, inzetten van conversie tools, redesigns of meer geavanceerde technieken zoals personalisatie. Van bezoekers klanten maken, dát is het doel.

Welke onderdelenomvat Conversie Optimalisatie?

CRO staat niet op zichzelf. Het is een verzameling van samenhangende onderdelen die gecombineerd zorgen dat er meer uit websitebezoekers gehaald wordt. Dit zijn onder andere:

 • A/B Testen

  Een basisbeginsel van optimalisatie. We maken twee pagina varianten (of meerdere via multivariant testing) met verschillende kenmerken en tonen deze afwisselend aan een groep bezoekers. Zo stellen we vast welke beter presteert.

 • UX & Usability

  De aanspraak van logica door gebruiksvriendelijkheid. We lopen met een paar mensen je website of “flow” door en vinden hier verbeterpunten. Aan de hand van best practises worden de stappen voor de bezoeker helemaal geoptimaliseerd.

 • Neuromarketing

  Zowel off- als online doen mensen onbewust dingen omdat dit nu eenmaal in ons ‘geprogrammeerd’ is. Door middel van deze psychologische benaderingen wordt het onderbewuste aangesproken.

 • Redesign & Landingspagina’s

  Vaak is een redesign op basis van gebruikersdata een goed begin, wanneer blijkt dat het huidige design niet aansluit. Daarnaast zal het inzetten van klantspecifieke & geoptimaliseerde landingspagina`s de kans vergrotendat een klik een conversie wordt.

 • Conversie tooling

  Om echt effect met je website te creëren, zul je gebruikers door de customer journey mee moeten nemen. Dit kan door bijv. pop-ups, calculators, configurators of zelfs personalisatie tools.

Het optimaliseren van conversies is niet geschikt voor een kortdurende relatie. Het zorgvuldig toepassen van best practises & studies, deze vervolgens te testen voor een gestelde termijn en de conclusies te verwerken kost nu eenmaal tijd. Het meeste effect haal je uit doorlopende optimalisaties!

Weer je al wat je nodig hebt en zoek je alleen nog de juiste conversie specialist of freelancer? Wacht dan niet langer en plaats je opdracht. Wij helpen je graag verder om de juiste keuzes te maken of direct de beste match voor jouw vraagstuk te vinden.

Een goedeConversie Strategie opzetten?

Bij een conversie optimalisatie traject bekijken onze crewleden allereerst de huidige situatie, een zogenoemde nul-meting. Dit geeft een beeld van het startpunt en waar we naartoe willen. Vervolgens wordt geanalyseerd waar verbeteringen of zelfs volledige creaties nodig zijn. Na voldoende kwalitatieve en kwantitatieve data kunnen er knopen doorgehakt worden.

Klinkt dit als jouw ideale vaarroute? Dan is een strategische aanpak wat jij zoekt!

FreelanceConversie Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance conversie optimalisatie specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Conversie Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers-Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

 • Kwaliteit > kwantiteit

  We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

 • Transparantie

  Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

 • Zeewaardig

  Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kostConversie optimalisatie?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Conversie optimalisatie Freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om het bij jou conversies te laten regenen:

desiree

Desiree van der Horst

Etienne van de Boel

Etienne van de Boel

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige en converterende bemanning helpt je graag verder om je conversie doelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!