FreelanceYouTube Marketing

Videos zijn meer dan ooit tevoren een belangrijk onderdeel van online marketing. Wil jij jouw YouTube kanaal naar een hoger level tillen en zo meer waardevolle leads genereren? Onze zeewaarde YouTube Marketing Experts helpen je graag verder!

Hoe zet jeYouTube Marketing slim in?

Wil je graag groeien met jouw YouTube kanaal? Ben je al bezig met het produceren van Video’s, maar je bereik en views blijven achter? Wij helpen je graag verder.

Onze freelancers met een passie voor SEO en Youtube hebben zich o.a. gespecialiseerd in het groeien van online business via leadgeneratie. Aanwezigheid via video speelt daar tegenwoordig een steeds grotere rol in, en YouTube is één van de belangrijkste groeikanalen. Daarnaast is YouTube onderdeel van Google, de grootste zoekmachine waarop ik focus voor regulier SEO. Een mooie aanvullende combinatie!

Wij werken daarnaast via de growth marketing formule. Dit betekent dat we niet alleen video’s gaan verbeteren, maar echt gaan testen en “hacken” hoe we jouw YouTube of video aanwezigheid exponentieel gaan laten groeien.

De juiste aanpakvoor YouTube Marketing

Het is ontzettend belangrijk om een goede basis te hebben. Daarvoor kijken we naar je huidige SEO aanpak van je website, en doe ik een zoekwoordenonderzoek. Daar begint het tenslotte allemaal mee. Daarnaast kijken we ook kritisch naar jouw Branding. Is deze niet op orde, dan zullen we samen aan de slag moeten om jouw propositie te bepalen. Alleen dan gaat jouw YouTube kanaal een succes worden!

Vervolgens koppelen we jouw YouTube kanaal aan onze SEO en YouTube tools. De vervolgstappen zijn als volgt:

 1. Check op je huidige structuur en opbouw: klopt het totaalbeeld van je kanaal?
 2. Gebruik je alle onderdelen van onze YouTube SEO Checklist? Nee? Dan gaan we hiermee aan de slag.
 3. Wat is de structuur van je video’s zelf? Hoe is de video-opbouw en komt je boodschap goed over?
 4. Zijn alle creatieve elementen van je video ok? Denk aan je intro’s, outro’s, thumbnails, logo, etc.
 5. We creëren samen een checklist voor alle toekomstige video’s
 6. We maken een contentplan voor je YouTube kanaal. Zo ga je video’s maken die echt aan scoren.

Het proces van YouTube SEO is geen eenmalig proces. We gaan er samen een succes van maken. Dat is mijn belofte en tevens bijdrage als Freelance YouTube Marketeer. Met 5+ jaar ervaring in video SEO en zoekmachine optimalisatie helpen we je graag verder, maar hebben we ook reeds ervaring opgebouwd.

De besteYouTube Marketing tools

Van deze YouTube tools maken wij gebruik om meer succesvol op YouTube te zijn:

 • SemRush – Onze go-to tool voor Zoekwoorden en “monitoring” van je kanaal;
 • Tubics – Onze krachtige SEO tool om alle SEO aspecten van je video’s te verbeteren;
 • SocialBook– Met deze handige plugin-tool verbeteren we je video’s binnen YouTube, en beheren we jouw kanaal;
 • Overige tools, zoals TubeBuddy en VidIQ ben ik bekend mee, dus als jij die zelf al gebruikt: top!

FreelanceYouTube Marketing Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance YouTube marketing specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance YouTube Marketing Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers-Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

 • Kwaliteit > kwantiteit

  We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

 • Transparantie

  Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

 • Zeewaardig

  Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kostYouTube Marketing?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze YouTube Marketing Freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om YouTube Marketing.

Marleen Hoftijzer

Marleen Hoftijzer

Etienne van de Boel

Etienne van de Boel

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om jouw marketingdoelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!