FreelanceProjectmanagers

Als je met een (online) marketing strategie aan de slag gaat, dan heb je waarschijnlijk verschillende expertises en specialisten nodig. Maar hoe leid je dat in goede banen?

Ervaren freelanceProjectmanagement specialisten

Bij FreelanceCrew gaan we voor goud. Of dat nu op SEO, Ads of het ontwikkelen van websites gebied is. Onze freelance projectmanagers weten wat er speelt en helpen jou en je bedrijf om de digitale strategie in goede banen te leiden. Ook zijn ze aanspreekpunt voor jou én kanaal richting het aan te sturen team.

Wat doet eenFreelance Projectmanager?

Een projectmanager met verstand van zaken is dé spil in jouw digitale activiteiten. Iemand die de leiding heeft over een project van A-Z dat langere tijd duurt én jouw sparringspartner is.

Dit start vaak met het vastleggen van het doel of de doelstelling (wat gaan we behalen). Vervolgens wordt er een planning gemaakt en worden de juiste mensen ingeschakeld en geactiveerd voor hun expertise.

Ook de coördinatie en aansturing (of bijsturen) van het team is vervolgens de rol van de projectmanager. Denk aan het volgen van taken en activiteiten op een projectmanagementsysteem. Bij FreelanceCrew gebruiken we daar Trello of Plutio voor.

De freelance projectmanager zorgt er uiteindelijk voor dat het project naar wens wordt opgeleverd en dat er een vink achter kan komen te staan!

Overtuigd? Plaats dan direct je opdracht:

Benodigde competentiesvan een Freelance Projectmanager

Onze ervaren projectmanagement specialisten worden geselecteerd op basis van kennis, ervaring en competenties. Enkele van deze competenties zijn:

Planning & organiseren - we stellen een doel en zorgen dat dit behaald wordt.

Leiding geven - we zorgen dat de experts hun taken goed en tijdig uitvoeren

Overzicht behouden - Er gebeurt veel tegelijkertijd. We zorgen dat er overzicht blijft en de juiste dingen worden gedaan.

Sociaal sterk - Jij hebt een aanspreekpunt nodig die het team begeleidt. Daarvoor zit je goed bij FreelanceCrew.

FreelanceProjectmanagement Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze Freelance Projectmanagers hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Projectmanagement Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

  • Kwaliteit > kwantiteit

    We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

  • Transparantie

    Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

  • Zeewaardig

    Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kostProjectmanagement?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze projectmanagement tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Freelance Projectmanagers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om Projectmanagement. Zij zorgen voor de structuur in het project en begeleiden het van A-Z. Wel zo prettig!

Spreken we jou binnenkort?

margot-gommers

Margot Gommers

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om jouw marketingdoelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!