FreelanceSocial Advertising

Social Media, dé platformen om in contact te komen met jouw doelgroep. Maar is dat echt zo? Veel bedrijven zijn bezig met sociale media, maar halen hier niet altijd concrete resultaten uit. Voor de bedrijven die liever voor concreet resultaat gaan zijn er steeds meer interessante mogelijkheden, zoals adverteren op social media

Hoe zet jeSocial Media Advertising slim in?

Je wilt graag méér halen uit je social media advertenties, begrepen! Onze ervaren crew staat klaar om jou te helpen. Helaas is het slim inzetten van social media ads méér dan gewoon een ad maken. Je wilt de juiste pixels inrichten zodat je kunt analyseren én eigenlijk een hele funnelstrategie uitdenken. Zo haal je echt alles uit je Social Campagnes behaal je echt je doelen op gebied van leads en omzet.

Waar doe jeSocial Media Marketing?

Op basis van je doelen kun je bepalen waar je je social ads wilt inzetten en verbeteren. Dit kan een keuze zijn, maar ook een combinatie. Weet je niet zeker waar te beginnen? Vraag dan een crewlid om mee te helpen met jouw marketingstrategie. Een goed begin is het halve werk!

Onze crewleden hebben veel ervaring met Social ads en de mogelijke kanalen. Want metWel Op welk kanaal gaan wij jouw doelstellingen behalen? Wel zijn een paar kanalen écht geschikt voor goede campagnes. Dit zijn Facebook (en Instagram), LinkedIn, Pinterest, Twitter en ook TikTok.

facebook Instagram LinkedIn Twitter Pinterest TikTok

Weer je al wat je nodig hebt en zoek je alleen nog de juiste specialist of freelancer? Wacht dan niet langer en plaats je opdracht. Wij helpen je graag verder om de juiste keuzes te maken of direct de beste match voor jouw vraagstuk te vinden.

Een goedeSocial Strategie opzetten?

De basis van sociale advertenties goed inzetten is een strategie opzetten van jouw doelen. Hebben we vastgesteld of jouw branche wel geschikt is voor dit type advertising?

Is je website of je landingspagina's geschikt? Heb je wel een goede opvolging voor je ads? Kunnen we e-mailmarketing inzetten? Op welk kanaal zit jouw doelgroep? En doen ze dit zakelijk of juist in privé-tijd? Allemaal vragen waarmee we jou mee gaan prikkelen.

Samen met onze crewleden onderzoeken we jouw ideale strategie. En zelfs beyond that.

FreelanceSocial Media advertising Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance social specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance social advertentie specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Social advertising Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers-Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

  • Kwaliteit > kwantiteit

    We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

  • Transparantie

    Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

  • Zeewaardig

    Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kostSocial Media Advertising?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Social Ads Freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om Social Media Advertising.

atta amin

Atta Amin

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige en Sociale bemanning helpt je graag verder om je Social Media doelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!