FreelanceSocial Media Marketing

Social Media zijn dé platformen om buiten jouw eigen website in contact te komen met jouw fans, nieuwe én huidige klanten. Maar ieder platform heeft weer zijn eigen gebruikersgroep en andere technieken. Onze zeewaardige Social Media Experts helpen je graag verder!

Hoe zet jeSocial Media Marketing slim in?

Effectief gebruik maken van social media is tweedelig. Aan de ene kant ga je jouw kanalen opzetten en start je met het beheren van je Social Communities. Aan de andere kant kun je gerichter aan de slag met Social Campagnes. Waar Social Communities zich richt op het organisch inzetten en groeien van eigen kanalen richten Social Campagnes zich op adverteren op Social Media en het behalen van leads en doelen.

Waar doe jeSocial Media Marketing?

Op basis van je doelen kun je bepalen waar je je social media wilt inzetten en verbeteren. Dit kan een keuze zijn, maar ook een combinatie. Weet je niet zeker waar te beginnen? Vraag dan een crewlid om mee te helpen met jouw marketingstrategie. Een goed begin is het halve werk!

Social Media Management

Je wilt graag in gesprek met je volgers of juist je volgers laten groeien? Via Social Media Management beheer & groei je jouw bedrijfspagina of groep. Ook Social Selling via Linkedin is een interessante manier van groeien! Een belangrijk onderdeel hierbij is content creatie of advies. Hoe zorg je namelijk dat je relevant bent (en blijft) voor jouw doelgroep.

Social Media Adverteren

Social media adverteren is een belangrijk onderdeel om met een goede kosten/baten ratio veel te bereiken. Of je nu een groot bereik wilt halen op facebook of instagram, leads wilt binnenhalen via FB lead ads, of je zakelijke dienst wilt promoten op Linkedin. Start ook met gericht targeten op jouw specifieke doelgroep.

Lees meer over Social Adverteren

Onze crewleden hebben veel ervaring met bijna alle Social kanalen. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen, toch? Op welk kanaal gaan wij jouw doelstellingen behalen?

facebook Instagram LinkedIn Twitter Pinterest TikTok

Weer je al wat je nodig hebt en zoek je alleen nog de juiste specialist of freelancer? Wacht dan niet langer en plaats je opdracht. Wij helpen je graag verder om de juiste keuzes te maken of direct de beste match voor jouw vraagstuk te vinden.

Een goedeSocial Strategie opzetten?

De basis van sociale media goed inzetten is een strategie opzetten van jouw doelen. Hebben we vastgesteld of het om Branding gaat, of juist relevante Leadgeneratie of zelfs directe conversies of Sales? Dan is het tijd voor een goede kanaalkeuze.

Op welk kanaal zit jouw doelgroep? En doen ze dit zakelijk of juist in privé-tijd?
Samen onderzoeken we op welk platform het meeste bereikt kan worden. Onze Crewleden helpen jou op weg en zelfs beyond that.

FreelanceSocial Media Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance social media specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Social Media Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers-Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

  • Kwaliteit > kwantiteit

    We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

  • Transparantie

    Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

  • Zeewaardig

    Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kostSocial Media Marketing?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Social Media Freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om Social Media.

atta amin

Atta Amin

Marleen Hoftijzer

Marleen Hoftijzer

margot-gommers

Margot Gommers

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om jouw marketingdoelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!