FreelanceWordPress designers / developers

Een supersterk WordPress website die jouw online ambities waar kan maken. Dát is waar onze zeewaardige freelance crewleden goed in zijn. Ben jij er klaar voor om ze aan boord te nemen?

De besteWordPress websites ontwikkelen

Veelal worden WordPress websites gebouwd door partijen die niet écht snappen hoe je dit goed doet. Je wilt juist dat je website perfect scoort op SEO of jouw merk / bedrijf perfect overbrengt op je doelgroep. En had je al nagedacht over de snelheid? De technieken die onze Freelance WordPress ontwikkelaars gebruiken zijn van het hoogste niveau!

Verschillende optiesvoor WordPress websites

Er is héél veel te kiezen in WordPress land. Denk aan vooropgezette thema's of pagebuilders als DIVI of Elementor. Maar waar deze zaken gebruiksgemak bieden, zijn ze vaak niet de beste keuze voor je nieuwe WordPress website.

Waarom? Omdat ze vaak te veel functies toevoegen, de website traag maken of te veel resources vragen. Ook is het gevaar dat bij het uitbreiden van je website losse elementen worden gebruikt die je later weer kunt aanpassen.

Onze zeewaardige wordpress freelancers maken gebruik van de beste systemen. Of dat jou een basis website is, een maatwerk WordPress site of zelfs een applicatie gebouwd op een WordPress framework.

Slimme en ervarenFreelance WordPress ontwikkelaars

Wij adviseren en gaan niet voor de goedkoopste WordPress website opties. Als ervaren en zeewaardige freelance online marketeers kiezen wij voor beproefde technieken en geteste WordPress systemen. Denk aan eigen ontwikkelde thema's of zeer cleane en snelle page builders. Als je online marketing gaat bedrijven, dan wil je ook de beste basis om het maximale eruit te halen!

FreelanceWordPress website specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance WordPress specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance WordPress websites ontwikkelaar? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

  • Kwaliteit > kwantiteit

    We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

  • Transparantie

    Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

  • Zeewaardig

    Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kost eenWordPress Website?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze wordpress website tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Freelancer WordPress Designers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om WordPress websites designen, ontwikkelen en uitbouwen. Je bent voorzien van een ijzersterk design én framework waar je het volste mee uit je online marketing kunt gaan halen. Spreken we je binnenkort?

arnd-jan blok

Arnd-Jan Blok

margot-gommers

Margot Gommers

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om jouw marketingdoelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!