FreelanceCopywriter en content creator

Overtuigend schrijven is niet eenvoudig. Want hoe zorg je ervoor dat jij opvalt tussen al die andere websites op het internet. Er is zoveel gepubliceerd en de concurrentie is moordend. Ijzersterke teksten zijn dus cruciaal voor succes! Onze zeewaardige Copywriting en Content Experts helpen je verder!

Freelancers met eenPassie voor Copywriting & Content

De teksten die op jouw website staan laten zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Gebruik je de juiste tone of voice (of spreek je klanten aan waar je niet op zit te wachten?). Of lezen jouw teksten wel makkelijk? En sluit je content eigenlijk wel aan bij jouw product of dienst?

Onze zeewaardige freelancers hebben een passie voor content en creatie. Zij zorgen ervoor dat jouw lezer je vindt en converteert en jouw product of dienst afneemt. Plaats dus snel je opdracht!

De juiste aanpakdie een freelance copywriter hanteert

Een eerste indruk telt. Of dat jou op jouw website, social media, externe blog of magazine is. Of wordt jouw brochure / whietpaper wel gedownload, maar vervolgens gebeurt er niets? Een ervaren copywriter van Freelancecrew helpt je o.a. met: 

 • Onderscheidend vermogen

  Een nietszeggende tekst kun je net zo goed direct weggooien. Alle content moet uitstralen wie jij bent en waarom mensen voor JOU moeten kiezen. Ervaren copywriters kunnen dit verschil vinden en dat in alles door laten ademen.

 • Contentplan

  Lukraak schrijven? Nah. Op basis van data, zoekwoorden en jouw onderscheidend vermogen schrijf je precies daarover waar jij resultaat mee haalt. Of dat nu winnende blogs zijn, of teksten op je homepage die je klant meesleuren naar dat contactformulier.

 • Conversie

  Content moet overtuigen en activeren. Je wilt niet dat bezoekers jouw verhaal lezen en daarna gaan theeleuten. Nee, je wilt dat ze op die knop rammen, jou gaan bellen of je product watertandend in de winkelwagen gooien. Daar helpen we mee!

 • Offline content

  Naar pur sec een website, heb je ook vast een brochure? Of biedt je een whitepaper aan? Of geef je zelfs een boek uit? Een zeewaardige contentspecialist van FreelanceCrew draait daar zijn hand niet voor om. Wel zo fijn.

 • Social Media

  Als je je merk vorm hebt gegeven en alles in jouw stijl is uitgetypt, dan is het zonde als je social media niets hiervan uitstraalt. Aanvullend op teksten, zijn er social media content specialisten die je strategie doortrekken en op langdurige basis ondersteunen op facebook, insta, linkedIn, TikTok, noem het maar op!

Een effectieveen succesvolle Contentstrategie opzetten

Als je aan de slag gaat met contentmarketing, dan kies je voor de lange termijn en een duurzame aanpak. Want alles leidt tot dat ene aspect: meer online resultaat. Het is dus essentieel om de juiste content te schrijven. Zowel voor je website (overtuigen), als voor SEO (meer vindbaarheid). Na een brainstorm, gaan onze freelance content marketeers aan de slag met een contentplan dat precies aansluit bij je doelen.

Overtuigd? Plaats dan je opdracht!

FreelanceCopywriting / Content Specialisten

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance Copywriting en Content specialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Copywriting en Content Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers-Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

 • Kwaliteit > kwantiteit

  We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

 • Transparantie

  Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

 • Zeewaardig

  Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kost eenCopywriter en content creator?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze content & copywriting tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Copywriting en Content Freelancers

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om het generen van unieke, converterende en lekker leesbare teksten. Ook helpen ze jou bij het opzetten van een ijzersterk contentplan, schrijven ze whitepapers én zorgen ze dat jouw bezoekers en lezers enthousiast worden van jou en je oplossing!

deborah schoonen

Deborah Schoonen

pieter de wit - Contentschrijver

Pieter de Wit

margot-gommers

Margot Gommers

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om jouw marketingdoelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!