Freelance Inbound Marketeer

Inbound Marketing: een merkloze term of juist een heel mooi begrip dat de essentie van online marketing uitstekend omvat? Bij FreelanceCrew geloven wij het laatste!

Onze freelancers met een passie voor Marketing Automation zijn o.a. gespecialiseerd in de Inbound Marketing Methodiek. Met ervaring in Sales & Customer Service, maar vooral ook met inbound expertises die het plaatje compleet maken. Hier valt onder andere onder:

Iedere specialisme is ontzettend mooi op zichzelf staand iets, maar samen kun je de kracht pas echt benutten! Samen creëren ze de inbound marketing cirkel die van jouw bedrijf een marketing machine maakt. Dit is dan ook de integrale aanpak die je benut als je met inbound marketing aan de slag gaat!

Inbound Marketing aanpak

Het overgrote deel van de mensen die op zoek zijn naar een oplossing gaat eerst online op zoek naar informatie. Ga maar na bij jezelf: zelden loop je zo een winkel binnen om iets te kopen.

Dit oriëntatieproces is een kleine stap in de hele digitale customer journey totdat er een product of dienst afgenomen wordt, én nog daarna. Het optimaal invullen van die klantreis staat centraal in inbound marketing. Van bezoekers die je online weten te vinden, tot bezoekers die graag een “lead” van je willen worden en doorgroeien naar een tevreden klant.

Samenwerken met een freelance inbound marketeer?

Maak dan kennis met de ervaren crewleden van FreelanceCrew! Bij ons zijn slimme en zeewaardige freelancers aangesloten, waarvan enkelen een expert zijn in inbound marketing.

onze freelancer gaat samen met jou een proces in waarin de persoon als freelance inbound marketeer verbonden is met je online (bedrijfs)strategie en hierin meedenkt. En dat maakt het juist zo kansrijk om flinke slagen te slaan online!

Wil jij graag weten wat onze freelancers voor je kunnen betekenen op het gebied van Inbound Marketing? Laat het gerust weten, plaats je opdracht en dan plannen wij een matchmaking om te sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Of download onze whitepaper

We bieden ook gratis downloads aan. Je vindt o.a. onze growth hacks, waar we onder andere ingaan op:

  • Welke conversietrucs je kunt toepassen
  • Hoe je slim en eenvoudig data meet
  • Welke online marketing kanalen het snelste renderen

Bekijk de downloads

Over FreelanceCrew

Dé plek voor jouw online marketing bemanning. Plaats je opdracht en onze experts helpen jou om de wind weer in de zeilen krijgen!

Growth hacks & tips

Onze crewleden delen graag 1x per maand de beste growth hacks met jou:

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jouw succes met onze crew

FreelanceCrew is dé plek om jouw online marketing bemanning samen te stellen. Of dit nu 1 expertise is of een hele kajuit vol: wij zijn er om jouw uitdagingen aan te nemen. Gelukkig spreken onze klanten voor zich! Onze crewleden staan voor je klaar. Plaats je opdracht en wij zorgen dat je zo snel mogelijk de juiste specialist aan boord hebt.

Overtuigd?Neem de touwtjes in handen en plaats je online marketing opdracht.