FreelanceLandingspagina designer

Aan de slag met converterende landingspagina's? Top! Daar helpen onze zeewaardige landingspagina designers mee. Neem een waardig freelance crewlid aan boord en laat die bezoekers maar converteren!

Een resultaatgerichtelandingspagina laten ontwerpen

Een landingspagina heeft maar één doel: bezoekers overtuigen en laten converteren. Je wilt dat ze contact opnemen, of producten bij jouw webshop bestellen. Alleen gevonden worden is niet altijd genoeg: je wilt je ook onderscheidend presenteren!

De juiste expertisesvoor sterke landingspagina's

Een landingspagina ontwikkelen is een ding. Maar je wilt de juiste expertises inzetten om die landingspagina écht resultaat te laten leveren. Daarvoor combineer je slim enkele freelance expertises:

 • UX & Usability

  Je landingspage moet gebruiksvriendelijk zijn. We stellen wireframes op en vinden de juiste “flow” op je pagina. Aan de hand van best practises stelt de freelance UX Designer de stappen voor de bezoeker helemaal geoptimaliseerd.

 • Design & Development

  Je wilt natuurlijk dat je landingspagina die WOW-factor heeft. Het moet er lekker uitzien én werken. Een zeewaardige freelance wordpress designer / developer helpt om dit te creëren en te bouwen volgens de hoogste standaarden.

 • Conversie

  Daarnaast wil je ook principes toepassen om meer urgentie te krijgen. Door middel van deze psychologische benaderingen, zoals nudging wordt het onderbewuste aangesproken en meer conversies behaald. De freelance conversie specialist speelt hierin een belangrijke rol!

 • Vindbaarheid

  Je hebt je landingspage opgezet. Dan wil je natuurlijk ook genoeg relevante bezoekers - lees: traffic - naar je pagina sturen. Dit is je doelgroep die moet converteren! Een sterke SEA / Google Ads campagne kun je inzetten of schakel een zeewaardige social ads freelancer in

De bestelandingspagina tooling

Het is eenvoudig om een landingspage op te zetten, maar deze moet aan een aantal vereisten voldoen. Zo moet het goed eruitzien, lekker werken, makkelijk aan te passen zijn voor conversietests. Handige tools zijn Beaver Builder voor WordPress of UnBounce waarmee je onafhankelijk bouwt. Óf een developer bouwt het geheel in eigen stijl from scratch!

FreelanceLandingspagina Designers

Bij FreelanceCrew doen we het nét ietsje anders. Je krijgt geen mooie salespraatjes en daarna een junior die jouw strategie moet gaan draaien.

Nee, wij zijn doorgewinterde freelance specialisten met een trackrecord. En dat voor een betaalbare prijs.

Onze freelance landingspagina designers hebben minimaal 3 jaar ervaring en hebben het in zich om jouw favoriete collega te worden. Onze freelancers kiezen daarnaast zélf hun projecten, dus je bent er zeker van dat ons freelance crewlid blij is met jouw opdracht!

Dus, ook groeien met een Freelance Landingspagina Specialist? Dan is het slim om gewoon eens contact op te nemen of je opdracht te plaatsen.

Freelancers Crew

De voordelen vaneen online marketeer van FreelanceCrew

 • Kwaliteit > kwantiteit

  We zijn geen groot freelancer platform en dat willen we ook niet zijn! We zijn specialisten waar je op kunt bouwen, dus je hoeft niet door 100 offertes heen te worstelen.

 • Transparantie

  Geen verborgen kosten of fees, maar gewoon duidelijke afspraken. Freelancers betalen een klein bedrag om jou te helpen, voor organisaties is het gratis, tenzij je matching hulp wilt.

 • Zeewaardig

  Onze crewleden zijn getoetst op skills en ervaring. Je werkt dus altijd met een medior of senior specialist die het vak verstaat én communicatief uitblinkt. Want met onbevaren volk is het slecht zeilen.

Freelance crew tarieven

Wat kost eenLandingspagina?

Die vraag kunnen we niet zonder meer beantwoorden, want het is van veel verschillende zaken afhankelijk. Je leest hier meer over in het artikel wat kost online marketing. Daarnaast is het belangrijk om online marketing als investering te zien en niet als kosten. Met een goede aanpak verdien je het namelijk terug in de (nabije) toekomst. Dat is natuurlijk wel onder voorbehoud dat je de juiste specialist inhuurt.

Meer weten over onze tarieven?

We hebben een standaard inschattingen van projecten en uurtarieven. Gebaseerd op een eerlijke berekening voor alle partijen. Je vindt deze hier:

Onze Freelance Landingspagina Designers:

Deze freelancers zijn doorgewinterde zeelui als het gaat om Landingspagina's. Zij ontwerpen, bouwen en testen jouw landingspage om zo het maximale eruit te halen. Uiteraard sluiten andere crewleden graag aan om ook relevant verkeer naar je page te sturen.

arnd-jan blok

Arnd-Jan Blok

margot-gommers

Margot Gommers

Gedegen adviesvan de marketing Crew?

Benieuwd hoe we samen de wind weer in jouw zeilen krijgen? Onze zeewaardige bemanning helpt je graag verder om jouw marketingdoelen te halen. Ben jij er klaar voor? Leg dan je vraagstuk bij ons neer!